Xicoteta energia Coop. V

  • Redes sociales:

Visión general

  • Sectores Ingeniería técnica y electricidad
  • Empleos publicados 1
  • Cvs vistos 330
  • Año fundación 2019

Descripción de la compañía

Què és Xicoteta Energía Coop?

Xicoteta energia Coop som una cooperativa sense ànim de lucre que ens dediquem a l’enginyeria i instal·lació de sistemes d’energia renovables en mans de les persones. Gestionem projectes d’energia compartida, urbana i rural, per poder aprofitar tots els avantatges que té la producció d’energia de forma comunitària.
Xicoteta energia naixem en plena crisi ecològica per a accelerar la transformació energètica del nostre territori. A més, sabem que som les joves les que construïm el nostre futur. La nostra formació i experiència ens fan ser professionals i estar compromeses amb la sostenibilitat.

L’equip de persones de Xicoteta Energía Coop

Som un equip de persones, de edats diverses amb formació generalment tècnica, que ens hem interessat pel món del cooperativisme i de les comunitats energètiques. El que tenim en comú és la defensa d’una soberanía energètica al nostre territori. Et deixem una foto de l’equip:

equip xicoteta energía coop

Xicoteta Energía Coop es regeix pels principis del cooperativisme:

1. Adhesió voluntària i oberta
Les cooperatives són organitzacions voluntàries, obertes a totes les persones capaces de fer-ne servir els serveis i disposades a acceptar les responsabilitats de ser-ne sòcies, sense cap tipus de discriminació.

2. Gestió democràtica
Les cooperatives són organitzacions gestionades democràticament pels socis, que participen activament en la definició de polítiques i la presa de decisions. Les persones escollides per representar i gestionar les cooperatives en són responsables davant els socis.

3. Participació econòmica  
Els socis contribueixen equitativament al capital de les cooperatives i el gestionen democràticament. Part d’aquest capital és propietat de la cooperativa. Els excedents es destinen al desenvolupament de l’empresa, dels seus socis, de la col·lectivitat i de l’entorn.

4. Autonomia i independència
Les cooperatives són organitzacions d’autoajuda, autònomes i gestionades pels seus socis. Si estableixen acords amb altres organitzacions, governs inclosos, o bé si aconsegueixen capital de fonts externes, ho fan en termes que permetin mantenir-ne el control democràtic.

5. Educació, formació i informació
Les cooperatives faciliten la formació dels socis, càrrecs electes i treballadors, per tal que tots puguin contribuir de forma eficaç al desenvolupament de la seva cooperativa. També informen al públic en general sobre la naturalesa i beneficis de la cooperació.

6. Cooperació entre cooperatives
Les cooperatives poden assolir el seu màxim potencial i enfortir el moviment cooperatiu mitjançant el treball conjunt a través d’estructures locals, nacionals i internacionals.

7. Interès per la comunitat
Les cooperatives treballen per aconseguir el desenvolupament sostenible de les seves comunitats mitjançant polítiques aprovades pels seus socis.

Trabajos activos deXicoteta energia Coop. V