Vorasenda

  • Redes sociales:

Visión general

  • Sectores Agricultura y alimentación
  • Empleos publicados 0
  • Cvs vistos 727
  • Año fundación 2011

Descripción de la compañía

La nostra missió: agroecología

Vorasenda és un projecte agroecològic amb 10 anys de trajectòria, ubicat a Carpesa i conformat per Fabiola, Pablo, Manu, Bert i Xavi. Ens vam fundar amb la missió de cultivar aliments amb un compromís en la terra i els seus ritmes naturals. Cultivem verdures i fruites agroecològiques i de temporada. Abastim a botigues, restaurants, cooperatives i a particulars també.

Els nostres valors: sobiranía alimentària.

Estem dintre del col.lectiu d‘ecollaures, sistema participatiu de garantia, desplegat sobre el territori valencià, que es fonamenta sobre els pilas se l’autogestió, l’agroecología i la sobirania alimentària.

Entenem l’agricultura com una eina de transformació de la societat, i any rere any anem construint comunitat, En aquesta comunitat, fa ara 5 anys, vam ficar en marxa un sistema d’agricultura sostinguda per la comunitat, amb un model que consisteix en que les nostres clientes ens ingresen una quota mensual al principi de cada mes per a asegurar-nos el sou, i d’aquesta manera garantir la producció dels seus aliments.

El nostre projecte: L’alter de vorasenda

El projecte de l’alter de novasenda preten donar visibilitat i educar sobre l’horta de valència, l’agroecología, l’autogestió i la sobiranía alimentària. Volem generar un espai agrodinàmic multidisciplinar. És un projecte que hem aconseguit amb la comunitat, mitjançant una campanya de micromercenatge portada a terme en la plataforma Goteo.

Segells i certificats socioambientals:

ecollauresSistema participatiu de garantía